مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نمای چوبی مجله میترا ❹❷ لـــــرنینگ، پـورتــال علمی و آموزشی بیست و چهار لرنینگ فروش انواع فلزیاب طلایاب وگنج یاب09100061386 خدایی که نمی شناسم پیچ و رولپلاک نما بی باک موزیک